Energie

 • Vragen over het energieverbruik in je woning?

 • Wij geven je advies om je energiefactuur te doen dalen. Kom gerust langs met vragen over rationeel energieverbruik in je woning. Je kan bij ons terecht voor praktische en haalbare tips.

  Wie het zelf liever uitzoekt kan terecht op www.energiesparen.be

  Vergelijk hier de energieprijzen!
  De V-test is een online module van de VREG waarmee u elektriciteits- en aardgascontracten kan vergelijken.

  De V-test staat voor:
  een objectieve vergelijking van de verschillende elektriciteits- en aardgasproducten van alle energieleveranciers in Vlaanderen.
  een module waarmee u op basis van uw verbruik berekent hoeveel u het komende jaar zou betalen als u nu een contract afsluit met een leverancier.
  De V-test® wordt maandelijks aangepast met de meest actuele prijzen.

  De Vlaamse energielening
  Energie verbruiken neemt vandaag een grote hap uit het gezinsbudget. Je kan flink wat besparen op je energiefactuur door je woning te gaan isoleren, een hoogrendementsketel te plaatsen, een zonneboiler te installeren, … .

  Het zijn allemaal maatregelen die ervoor zorgen dat er heel wat minder energie verbruikt wordt en de factuur drastisch daalt. Deze investeringen kosten echter ook geld. Wie niet onmiddellijk over het nodige budget beschikt, kan nu goedkoop lenen om energiebesparende investeringen uit te voeren.

  Bij WVI kan je een voordelig energielening tot 10.000 euro aanvragen met een vaste rentevoet van slechts 2%. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, kunt u ook renteloos lenen.

  Bekijk hier de folder voor meer informatie.