Energiecoach

 • Een antwoord op al jouw vragen

  Bij onze energiecoach kan je terecht met vragen omtrent dakisolatie, spouwmuurisolatie, hoogrendementsglas … Een huisbezoek, offertes opvragen, opvolging van de werken behoren tot zijn taken.

  Onze energiecoach biedt jou gratis zijn dienstverlening aan. Concreet betekent dit dat hij je bijstaat in het plaatsen van nieuwe dakisolatie, spouwmuurisolatie of hoogrendementsbeglazing.

  Hij vraagt voor jou verschillende offertes op, interpreteert deze offertes en geeft je een advies. Na de keuze voor een bepaalde aannemer volgt hij de werken op en ondersteunt je in het aanvragen van alle beschikbare premies.

  Deze dienstverlening kan gratis aangeboden worden dankzij de bijdrage van de lokale besturen Beernem, Damme, Oostkamp, Torhout en Zedelgem.

  DE AANNEMERSPOOL VAN DE WOONWINKEL

  Om het ontzorgingstraject mogelijk te maken werkt de energiecoach samen met enkele vaste aannemers. Zij hebben een overeenkomst ondertekend waardoor een vlotte samenwerking mogelijk wordt gemaakt.

  Staan er renovatiewerken op de planning? Een overzicht van onze aannemerspool kan je via onderstaande knop terugvinden. Hierkan je zien welke werken alle aannemers uitvoeren. Contacteer hen gerust zelf.

  Zelf zin om deel uit te maken van de aannemerspool? Dan kan je hier kijken wat De Woonwinkel precies van jou als aannemer verwacht.